FAQs

Detoksifikimi i organizmit është një proces i domosdoshem per t’u kryer minimalisht 1-2 herë në vit. Në Klinikën FitHealth ne ofrojmë shërbimet e nevojshme për këtë qëllim: -Hidrokolonterapia: Lavazh i zorres se trashe me uje te purifikuar, pershtatur me temperaturen e trupit. Procedura nxit eleminimin e toksinave, te cilat pashmangshmerisht akumulohen ne zorret tona. -HBOT: Terapia me oksigjen hiperbarik është një procedure gjatë së ciles ju merrni oksigjen 100% në një presion më të lartë se presioni atmosferik. Kështu difuzioni i oksigjenit në idet tuaja është më i lartë. HBOT ka efekte në reduktimin e radikaleve të lira dhe kështu ul nivelet e toksinave në organizëm. -Regjim ushqimor i personalizuar DETOX: Mjekja nutricioniste harton regjimin e duhur ushqimor për të arritur detoksifkimin e organizmit tuaj. Regjimi përshtatet sipas nevojave personale dhe rishikohet vazhdimisht nga mjekja nutricioniste. ion Sample Description
Konstipacioni është një problematike jo e rrallë për popullatën tone. Ne ndihmojmë pacientët tanë në trajtimin e konstipacionit me metoda efikase. -Regjim ushqimor i hartuar nga mjekja nutricioniste, i pasur në fibra dhe elemente te tjera ushqimore të cilat rregullojnë peristaltikën e zorrës suaj. Regjimi mbahet për një periudhë specifike kohore dhe më pas rivlerësohet nga mjekja nutricioniste. -Hidrokolonterapia është një procedure e cila ndihmon pastrimin e mbetjeve të vjetëruara në zorrët tona. Ajo ndihmon në eleminimin e fyerjeve dhe përmirëson defekimin. Sample Description
Mineralograma studion me anë të flokut nivelin e metaleve të rënda dhe mineraleve esenciale në organizëm. Metalet e rënda mendohet të jenë në bazë të shfaqjes së crregullimeve zhvillimore apo spektrit autik. Së bashku me përgjigjen merrni dhe terapinë kelante (pastruese), e cila do të ndihmojë detoksifikimin e organizmit dhe rivendosjen e niveleve të shëndetshme të mineraleve esenciale.
Regjimi ushqimor sipas intolerances ushqimore ka në focus përmirësimin e tretjes në zorrë. Duke përmirësuar funksionin tretës të zorrës, ne arrijmë të përthithim më mire ushqimin dhe të ulim gjendjen e inflamacionit.
Përpara kryerjes së hidrokolonterapisë nuk ka nevojë për përgatitje specifike, por këshillohet që të konsumohet një vakt ushqimor sa më I lehtë, pasi gjatë procedures kryhet masazh në zonën e barkut.
Jo, nuk është e nevojshme të jeni esëll për të kryer testin e intolerances ushqimore. Mjafton mos të keni marrë kortizonikë për 3-4 javë.
Po, personat të cilët kanë hemorroide aktive, që gjakosin, nuk mund ta kryejnë procedure.
Po, është pare që këta fëmijë kanë nivele të larta të metaleve të rënda. Bashkë me përgjigjen e mineralogramës, ju merrni dhe listën e suplementeve kelante (pastruese të organizmit) të personalizuar në bazë të rezultateve.
1. Na kontaktoni në Whatsapp në 0674137773 2. Stafi do t’ju dërgojë një formular 3. Do ta plotësoni formularin dhe do të na e ridërgoni 4. Do të dërgoni analizat e kryera në harkun kohor 3-6 mujor 5. Do të dërgoni gjithë medikamentet e përdorura 6 muajt e fundit 6. Duhet të informohet stafi për problematikat dhe ndërhyrjet kirurgjikale të kryera
Terapia me oksigjen hiperbarik siguron një game të gjerë përfitimesh: • Rrit furnizimin me gjak dhe oksigjen në inde te cilat mund tè vuajne nga mungesa e tyre duke permiresuar keshtu funksionin e tyre • Ndihmon ne rigjenerimin e qelizave, duke nxitur sherimin e plagève/semundjeve té ndryshme; • Permirëson funksionin e gelizave te bardha te gjakut duke luftuar infeksonet; • Lufton dhe eleminon toksinat, te cilat akumulohen do dite ne organizmin tone; • Sherben kuner plakjes: • Studimet e fundit kane treguar se HBOT ndikon ne gjatesine e telomerève, ne permirèsimin e aktivitetit te fibrave kolagjene dhe elastike, pra ne komponentet kryesore kunder plakjes; • Rritje e mireqenies fizike dhe psikologjike te organizmit.
Breath test është një nga testet më të sakta, sensitive dhe të sigurta. Me anë të breath test mundet të testojmë praninë e helikobakter pylori si edhe disa intolerance: gluten, laktoze.

X