Testi intolerancës ushqimore

Intolerancat ushqimore janë pjesë e një grupi më të madh çrregullimesh të përcaktuara si reagime të padëshiruara ndaj ushqimit.

Simptomat e intolerancave ushqimore janë të ndryshme dhe mund të prekin pjesë të ndryshme të trupit: fryrje, dhimbje koke, dermatit, kolit, diarre, konstipacion, meteorizëm, mykozë, lodhje, pagjumësi … simptomat mund të jenë të shumta dhe të natyrës së ndryshme dhe shpesh shkaktojnë një sëmundje që është e vështirë të identifikohet.

Intoleranca kryhet permes testit citotoksik, ku shtudiohen 51 familje ushqimore me 10-12 elemente secila. Ju merrni po ashtu nje regjim ushqimor te personalizuar dhe keni te perfshire konsulten mjekesore shpjeguese.

 

Numerojme mijera paciente te kenaqur, te cilet kane zgjedhur ushqimin si mjekimin e tyre, ata kane zgjedhur te kryejne intolerancen ushqimore!

X