Misioni:

Ne jemi një grup mjekesh qe per here te pare ne Shqiperi vendosem të propozojme protokolle nutricioni. Kjo gje konsiston mbi ushqyerjen ne menyre te shëndetshme me ane të protokolleve të bazuar në teknikat me te fundit shkencore. Kjo behet e mundur duke kryer një seri analizash laboratorike nga rezultati i te cileve përpilohet nje diete ushqimore e personalizuar. Misoni i këtij saiti eshte ndërgjegjësimi per nje ushqyerje te shendetshme. Kjo nisme ambicioze dhe inovative synon të përhapë dhe te aplikoje studimet më të përparuara të ushqyerit duke u bazuar ne informacionin gjenetik te cdo personi qe mbart ne ADN e tij…

Objektivat:

Siti Fit-health do të promovoje informacionet me te fundit mbi nutricionin. Pra ne do te perpiqemi te edukojme parimet baze mbi ushqyerjen e shendetshme sipas nje diete te personalizuar.

about_small_3

Strategjia dhe pozicionimi:

Siti Fit-health do të ofrojë një metodë të projektimit dhe qasjeje strategjike të ushqyerjes, sidomos per ata persona që duan te eleminojne shqetesimet e tyre lidhur me ushqimin. Thelbi i kesaj lloj strategjie konsiston ne nje menyre ushqyerje te personalizuar, madje edhe në përputhje me ADN-në tuaj. Startegjia jone synon qe nepermjet informacionit te vazhdueshem qe do te percoje të zhvillojë nje kulture te te ushqyerit sipas një dietë personale nëpërmjet një seri e testesh diagnostike e cilësisë së lartë, duke përfshirë edhe testet me të reja gjenetike mbi shqyerjen e personalizuar. Fit-health ka si qellim te fokusohet në në menaxhimin e strategjive të vërteta mbi ushqyerjen.