Mineralograma

Mineralograma eshte test i cili mat sasine e metaleve te renda dhe mineraleve esenciale… Mineralet dhe vitaminat jane faktoret kryesore qe ndikojne cdo reaksion ne organizem! Ato influencojne imunitetin, funksionin e organeve dhe te cdo qelize ne trupin tone, prandaj eshte e nevojshme te kemi nje balance te tyre ne trup!

Ne kryejme matjen e metaleve te renda, mineraleve esenciale dhe raportet mes tyre permes flokut si materiali me i sigurt dhe rezistent i cili siguron rezultate te besueshme mbi akumulimet ne nivel indor.

PRANDAJ NE VLERËSOJMË NJË ‘PIKËZIM TOTAL’ TË ELEMENTËVE TOKSIKË.

Ky ekzaminim është i rëndësishëm për të zbuluar metalet toksike që pengojnë funksionimin normal të trurit, si dhe për të zbuluar nivelet e mineraleve esenciale për një shëndet të mirë.

Rezultatet tregojnë nivelet e 39 elementeve toksike dhe esenciale, 5 raporte elementesh dhe interpretimin e rezultateve. Këshillohet si ekzaminim për problemet e mëposhtme:

– Deficit i vëmendjes

– Hiperaktivitet

– Alzheimer

– Anemi

– Çrregullimet e ankthit

– Lodhje kronike

– Depresioni

– Probleme me tretjen

– Alergjitë ushqimore

– Probleme motorike (të lëvizjes)

– Çrregullime obsesivo-komplusive

– Psikoza

– Probleme dermatologjike

– Çrregullime të gjumit

– Sindroma Tourette

X