Si funksionon?

Mjekësia është një udhëtim dhe funksionon më mirë kur ka një angazhim të ndërsjellë mes jush dhe mjekut tuaj. Sa më shumë të dimë për ju, aq më mirë mund t’ju ndihmojmë. Përpara konsultimit tuaj fillestar, ne ju kërkojmë të plotësoni formularin  tuaj te pacientit. Këto formularë na ndihmojnë të ndërtojmë profilin tuaj të përgjithshëm shëndetësor dhe i ndihmojnë praktikuesit tanë të kuptojnë ju dhe situatën tuaj. Pikat kyçe të formularit… LEXO TE PLOTE

About Image01
About Image02

Ne ju ndihmojmë të keni një jetë të shëndetshme

Me eksperiencën tonë shumë vjeçare në fushën e nutricionit dhe intolerancës ushqimore jemi pranë jush 24/7...

“Bëj që ushqimi të jetë ilaçi yt dhe ilaçi yt duhet të jetë ushqimi”

About Content Image

Ushqim i personalizuar

About Content Image

Këshilla për trup të shëndetshëm

Lexo më shumë
Features Icon Image

01

FIT HEALTH CLINIC

Features Icon Image

02

USHQEHU SHËNDETSHËM

Features Icon Image

03

JETO

Features Icon Image

04

MENDO

Nutrition

Ne ju ofrojmë mënyrën më të mirë për t'u ushqyer shëndetshëm

Konsultohu me ne!

Fit Health

Diet & Nutrition

Ekspertët tanë

Ne jemi një grup mjekësh që për herë të parë në Shqipëri vendosëm të propozojmë protokolle nutricioni. Kjo gjë konsiston mbi ushqyerjen në mënyrë të shëndetshme me anë të protokolleve të bazuar në teknikat më të fundit shkencore.

Dr. Carmelo Rizzo

Nutricionist/Allergolog

Dr. Albana Daka

Mjeke, nutricioniste

DR. ERVIN PRIFTAJ

Ortopedi / Traumatologji

Play Video
+2500

Klientë
të kenaqur

Count Icon Image
50+

Programe
nutricioni

Count Icon Image

Certifikata
sigurie

Count Icon Image
10+

Shërbime

Count Icon Image
Dëshmi nga klientët tanë

Çfarë thonë për ne?

Quote Image
Si të veproni?

Është e lehtë. Nise që sot!

"Një mendje e shëndoshë, në një trup të shëndoshë". Mos ngurro të kontaktosh me ekspertët tanë dhe të nisësh një regjim ushqimor të personalizuar...

Process Image

Intoleranca Ushqimore

Regjim ushqimore sipas intolerancës, 1 ose 3-mujore

Process Image

Nutrigjenetika Sportive

Përmirësoni performacën tuaj fizike permes tamponit bukal.

Process Image

Konsulta Nutricioni

Bëhemi gati për një verë të shëndetshme dhe elegantë!

Process Image

Këshilla nga ekspertët tanë

Ushqimi i duhur rrit produktivitetin tuaj mbi 20%

Blog Fit Health Clinic

Shkrimet më të fundit

Për lexuesit dhe ndjekësit tanë sjellim shkrime të ndryshme dedikuar Shëndetit, Nutricionit, zbulimet më të fundit të mjekësisë etj

X