Shërbime Nutricioni

– Konsultë nutricionisti:

Ofrojme konsulta nutricionale per te permiresuar shendetin tuaj. Pasi ne besojme se te jesh i shendetshem do te thote fillimisht te ushqehesh shendetshem! Me keshillat e Dr.Sh.M Albana Daka te ushqehesh shendetshem nuk eshte me nje veshtiresi, por nje domosdoshmeri e realizueshme nga gjithkush!

-Regjime ushqimore te personalizuara sipas moshes dhe kerkesave te organizmit

Ofrojme regjim ushqimor te personalizuar, i cili hartohet nga doktoresha nutricioniste Dr.Sh. M Albana Daka sipas nevojave tuaja. Te gjitha regjimet personalizohen sipas kerkesave tuaja kilokalorike (te cilat i percaktojme permes Tanita Pro), check-up qe keni kryer si edhe sipas historise tuaj jetesore.

-Regjime ushqimore te personalizuara per menaxhimin e semundjeve   kronike(obezitet,diabet ,semundje kardiovaskulare etj)

Ofrojme regjime ushqimore te personalizuara, suportuese te patologjive te ndryshme: regjime ushqimore per humbje/shtim ne peshe; regjim ushqimor per paciente diabetike; regjim ushqimor per paciente me semundje renale; regjim ushqimor per paciente me semundje kardiovaskulare; regjim ushqimor per paciente me probleme dermatologjike; regjim ushqimor per paciente me semundje te melcise; regjim ushqimor per paciente me semundje neurologjike; regjim ushqimor per persona vegjetariane etj.

Gjithe ecuria juaj nutricionale monitorohet nga stafi mjekesor dhe jemi prane jush gjate gjithe kohes se mbajtjes se regjimit per cdo problematike qe mund te hasni gjate adaptimit me te.

Mos harroni se ushqimi eshte mjekimi kryesore, pa te cilin asnje patologji nuk mund te quhet plotesisht e trajtuar!

Ne jemi çfarë hamë, prandaj të hamë atë që na nevojitet.

 

X