Trajtime me Ozonoterapi sipas problematikave shëndetësore

Ozonoterapia përdor ozonin edhe aftesine trajtuese te tij. Qëllimi i ozonoterapisë është të rrisë sasinë e oksigjenit në trupin tuaj.

Një nivel më i lartë i oksigjenit mund të rrisë sistemin tuaj imunitar duke promovuar shërimin!

Përfitimet:

-Mbështet sistemin imunitar.

-Përmirësimi i qarkullimit të gjakut, pasi më shumë oksigjen udhëton në qelizat, indet dhe organet tuaja.

-Mbrojtje nga mikroorganizmat si bakteret, viruset dhe kërpudhat duke ndalur rritjen e tyre

-Reduktim i stresit oksidativ , i cili është një çekuilibër i radikaleve të lira që dëmtojnë qelizat dhe antioksidantëve mbrojtës, që mund të çojë në inflamacion dhe sëmundje kronike. Ozonoterapia funksionon si një antioksidant ose anti-inflamator. Ai mund të përdoret potencialisht për çdo lloj inflamacioni, qoftë në një plagë ose në kushte të tilla si diabeti ose artriti.

Ozonoterapia perdoret me suksese në:

-Çrregullime të frymëmarrjes, si sëmundja pulmonare obstruktive kronike (COPD).

-Patologji onkologjike.

-Diabeti.

-Fibromialgjia.

-Çrregullime të imunitetit.

-Çrregullime muskuloskeletore si hernia diskale ose sindroma e tunelit karpal.

X