Trajtime me vitaminoterapi sipas nevojave të organizmit

Nevojat per vitamina jane padyshim te ndryshme per cdo individ! Pasi keni kryer matjen e vitaminave ne organizmin tuaj, ne ju mundesojme zevendesimin sipas kerkesave te organizmit tuaj, ne formen me te absorbueshme per trupin.

Plotesoni nevojat tuaja specifike me terapite vitaminoze te personalizuara!

Ndonjehere, thjesht te ushqehesh shendetshem nuk mjafton per te mbuluar te gjitha nevojat metabolike me vitamina e minerale!

 

Drip Terapi (Terapia me vitamina intravenoze )

A e dini se shumica e suplementeve që po merrni nga goja nuk absorbohen në mënyrë efikase? Terapia me lëndë ushqyese IV plotëson nevojat e trupi  per vitamina dhe minerale ndërsa hidraton qelizat tuaja në mënyrën më efektive të mundshme.

Shumë probleme shëndetësore janë të lidhura me patologjite e traktit tretes, inflamacionin dhe paaftësinë e traktit gastrointestinal për të përpunuar dhe thithur siç duhet lëndët ushqyese. Kur administrohet në mënyrë intravenoze, kjo pengesë anashkalohet dhe lëndët ushqyese kritike i dërgohen trupit aty ku ka më shumë nevojë për to, me biodisponibilitet 100%.

Menuja jonë e pasur e opsioneve përmban infuzione dhe injeksione që mbështesin sistemin tuaj imunitar, rivendosin ekuilibrin e elementeve ushqyes, rrisin nivelet e energjisë, rrit metabolizmin, përmirëson funksionin njohës dhe optimizon trupin dhe mendjen tuaj!

X