All posts by Fit Health

Intoleranca ndaj glutenit dhe celiakia
24 May 2023

Intoleranca ndaj glutenit dhe celiakia

Non-celiac gluten intolerance ose intoleranca ndaj glutenit është një reaksion që lidhet me shfaqjen e simptomave gastrointestinale dhe jo vetëm, që shfaqjen pas konsumit të produkteve që përmbajnë gluten...

Read More
A ndikon stresi në shëndetin e zemrës?
24 May 2023

A ndikon stresi në shëndetin e zemrës?

Stresi psikologjik. Kur ndihemi të stresuar, trupi ynë reagon duke zbatuar një sërë mekanizmash dhe ndryshimesh. Me stres (psikologjik) nënkuptojmë grupin e ndjesive negative që përjetojmë kur ndihemi nën...

Read More
  • 1
  • 2
X