Category: Blog

Sindroma e zorrës së irrituar- FODMAP
26 Jan 2024

Sindroma e zorrës së irrituar- FODMAP

Sindroma e zorrës së irrituar IBS – i quajtur gjithashtu shpesh “koliti spastik” – është një grup çrregullimesh kronike të zorrëve, të ndryshme nga sëmundjet inflamatore të duhura. Diagnoza...

Read More
Çfarë është ozoni? Ku aplikohet?
18 Jan 2024

Çfarë është ozoni? Ku aplikohet?

Terapia e ozonit përdor një përzierje të oksigjenit dhe ozonit për qëllime terapeutike; Objektivi i trajtimit është në thelb rritja e sasisë së disponueshme të oksigjenit ose radikalëve të...

Read More
X