Cilat janë përfitimet e hidrokolon terapise?

Cilat janë përfitimet e hidrokolon terapise?
28 Jun 2024

Hidrokolon terapia, është një trajtim që përfshin përdorimin e ujit për të nxjerrë jashtë mbeturinat nga zorrët. Ky trajtim aplikohet ne paciente me problematika te tretjes si fryrja, kapsllëku dhe dispepsia. Mund të jetë gjithashtu i dobishëm për çështje të tjera si alergjitë, letargjia dhe probleme te lëkurës.

Cilat janë përfitimet e hidrokolon terapise?

  1. Procedura largon toksinat dhe mbetjet nga zorrët – gjë që do të lehtësojë ose eliminojë simptoma te tilla si; kapsllëku, fryrja ose problematika te lidhura me SIZ.
  2. Rikthen pH normal te zorres, i domosdoshem per mirefunksionimin fiziologjik te saj
  3. Zorrët tuaja do të jenë në gjendje të thithin më mirë lëndët ushqyese dhe mjedisi i pastruar do të nxisë rritjen e baktereve të shëndetshme.
  4. Mund të ndihmojë në humbjen e peshës.
  5. Rritje e energjisë, lëkure më e pastër dhe qarkullim i përmirësuar.
  6. Imuniteti i rritur.
  7. Lëvizja e zorrëve stimulohet dhe forcohet – duke nxitur lëvizjen e rregullt të zorrëve në të ardhmen.

Kujdesi për shëndetin e zorrëve është jetik! Telefono tani dhe lini takimin tuaj me mjekët tanë.

Leave a comment

X