Archives

Dr. Albana Daka
14 Mar 2023

Dr. Albana Daka

Albana Daka (Priftaj) PhD. Shefe Laboratori, Spitali Amerikan Pedagoge ne Departamentin e Kimise Klinike ne Universitetin e Tiranes qe nga Shtatori 2009 Drejtore e sektorit te ushqyerjes dhe intolerances...

Read More
Dr. Carmelo Rizzo
14 Apr 2022

Dr. Carmelo Rizzo

Informazione personale Emri(i) / Mbiemri(i) Carmelo Rizzo Adresa(i) Via Tacito, 64 – 00193 Roma – Italia Telefon(i) (+39) 06.32.60.95.05 Celular: (+39) 347.94.11.924 Fax (+39) 06.44.26.57.72 E-mail info@carmelorizzo.it ; studimedici@ainuc.it...

Read More
DR. ERVIN PRIFTAJ
14 Apr 2022

DR. ERVIN PRIFTAJ

Dr. Ervin Priftaj Edukimi: 1988 – 1992 shkolla e mesme e pergjithshme “ Perikli Ikonomi “, Fier 1993 – 1999 Fakulteti i Mjekesise , Universiteti I Tiranes 2003 –...

Read More
X