Category: Blog

Kategoritë e alergjive
27 Mar 2023

Kategoritë e alergjive

Një përgjigje alergjike ndodh kur sistemi juaj imunitar reagon në mënyrë jonormale ndaj një substance të zakonshme në mjedis. Kjo substancë e njohur ndryshe si allergen, shkakton një përgjigje...

Read More
Të ushqyerit dhe celuliti
24 Mar 2023

Të ushqyerit dhe celuliti

Celuliti është hernie e dhjamit subkutan brenda indit lidhor që shfaqet si zbehje e lëkurës dhe nodularitet, shpesh në rajonin e legenit (posaçërisht vithet), gjymtyrët e poshtme dhe në...

Read More
X